We mogen weer (als het kan)…….

Lieve gasten,

Allereerst willen wij u allen hartelijk danken voor uw steun, zowel financieel (aanschaf cadeaubon) alsmede moreel ( een praatje, een belletje of een mailtje ). Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoeveel steunbetuigingen wij kregen!!!!

Zoals jullie wellicht weten mogen wij per 1 juni ( Pinkstermaandag) ons restaurant weer openen, uiteraard met in achtneming van de geldende maatregelen rondom deze coronacrisis. We gaan van een abnormale tijd langzaam over naar het “nieuwe normaal“.

Het zal voor iedereen even wennen zijn om met deze nieuwe maatregelen in een restaurant om te gaan. Maar we gaan samen proberen om uw bezoek aan ons restaurant` ‘coronaproof’ te laten verlopen.

Omdat wij onze bezoekers op 1,5 meter moeten placeren, gaat de capaciteit van ons restaurant natuurlijk fors omlaag. (max. 20 zitplaatsen binnen en ongeveer 20 zitplaatsen op het overdekte en verwarmd terras). Daarom vragen wij u om ook op minder gebruikelijke dagen, zoals maandag, dinsdag en woensdag te reserveren. 

Houdt er verder rekening mee dat bij uw verplichte reservering gevraagd wordt of uw klachten heeft mbt het coronavirus en vanaf 3 personen of u een huishouding vormt met uw tafelgenoot/tafelgenoten.

Bij uw bezoek aan ons restaurant zal dit nogmaals gevraagd worden, alsmede de vraag om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Tafels, menukaarten, pinautomaat etc. worden door het personeel zorgvuldig gedesinfecteerd. Uiteraard wordt de hygiëne in de toiletruimten regelmatig gecontroleerd.

Wij hopen u allen weer snel te mogen begroeten en nogmaals 

Dank , dank , dank………………….

Groetjes, Helma en Pascal   Restaurant de Posthoorn te Eygelshoven